Incendi forestal al costat de la carretera C-14 a Vilaverd

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit en menys de dues hores estabilitzar el sinistre

26 agosto 2017 13:43 | Actualizado a 26 agosto 2017 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A les 15.11 hores d'avui dissabte els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi forestal al terme municipal de Vilaverd (Conca de Barberà). El foc ha cremat 7.300 metres quadrats en una zona de conreus situats al costat del punt quilomètric 30 de la carretera C-14.

En rebre l'avís, els Bombers han mobilitzat fins ara dotze dotacions terrestres -dels parcs d'Alcover, l'Hospitalet de l'Infant, Tarragona, Cambrils i de la Regió d'Emergències- així com cinc mitjans aeris -quat avionetes i un helicòpter bombarder-. Les tasques d'extinció es concentren en el flanc esquerra perque és el que està més a prop de massa forestal. Per ara no hi han focus secundaris.

Poc abans de les cinc de la tarda el sinsitre es donava per estabilitzat. Dues hores després, el foc ja estava apagat.  

A l'Espluga de Francolí

Per una altra part, els Bombers han donat per estabilitzat un altre incendi forestal que hi ha hagut aquest matí a la mateixa comarca, concretament en el terme municipal de l'Espluga de Francolí i que ha cremat 9.000 metres quadrats. En aquest cas l'avis s'ha rebut a les 12.22 hores i s'han desplaçat fins el lloc dotze dotaciones terrestres i tres d'aèries -dos helicòpters bombarders-

El foc s'ha localitzat en una illa de bosc situada entre la línia del tren d'alta velocitat i la carretera N-240, al punt quilomètric 44. A les 14.39 hores els bombers han donat el foc per estabilitzat. S'han cremat unes dues hectàrees i mitja de bosc.

Abans de les 19.00 hores el foc ja estava apagat. 

Comentarios
Multimedia Diari