Infraestructures.cat aprova la licitació de les obres del Palau d'Esports de Tarragona 2017

Aquest divendres es licitarà el projecte d´obra civil amb un import màxim de 5,5 MEUR

19 mayo 2017 19:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell d’Administració d’Infraestructures.cat ha donat el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per tramitar, pel tràmit d’urgència, la licitació de les obres del Palau d’Esports de Tarragona 2017, a l’Anella Mediterrània de Campclar. Tal com va anunciar el Govern el passat 19 d’abril, la construcció del pavelló, amb un import màxim de licitació de 14,7 MEUR (IVA inclòs), es licitarà en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. Precisament, aquest divendres l’empresa Infraestructures.cat publicarà al seu web les característiques del projecte d’obra civil, que s’estructura en tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló. L’import de sortida és de 5,48 MEUR i el termini d’execució és de sis mesos des de l’acte de signatura d’inici d’obra.

Les empreses interessades tenen fins al 12 de de maig per presentar les seves ofertes. L‘adjudicació de les obres d’aquest primer projecte està prevista per a finals del mateix mes. L’arquitectura i les instal·lacions es licitaran a mesura que els respectius projectes constructius siguin aprovats pel Consell Català de l’Esport, que és l’òrgan que encarrega l’obra.

El Govern ha recorregut a aquesta fórmula per poder desbloquejar la construcció del Palau d’Esports, que s’havia d’iniciar a finals de març i que ha d’estar enllestit abans del 30 de juny del 2017. La UTE que va guanyar el concurs públic va renunciar al projecte adduint motius d’inviabilitat econòmica i, el segon grup d’empreses a qui es va traspassar l’encàrrec, també el va acabar rebutjant esgrimint les mateixes raons. Totes dues empreses havien presentat ofertes inferiors respecte el preu de licitació inicial. 

El Palau d’Esports de Tarragona 2017 serà un dels equipaments estrella dels Jocs de la Mediterrània i, amb una capacitat per a 5.000 espectadors, el futur pavelló acollirà les competicions de bàsquet i voleibol.

Comentarios
Multimedia Diari