Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Inici de les obres de l'ampliació de l'escola de Vilallonga del Camp

Disposarà de les dotacions pedagògiques adequades

Joan Boronat

Whatsapp
Inici dels treballs dels passats dies de l´ampliació de l´escola de Vilallonga del Camp. Foto: cedida

Inici dels treballs dels passats dies de l´ampliació de l´escola de Vilallonga del Camp. Foto: cedida

Aquest mes d’agost ha començat la segona fase de les obres d’ampliació de l’escola Pere Virgili de Vilallonga del Camp, per tal d’ampliar-la d’una a dues línies.

Aquestes obres s’han adjudicat mitjançant concurs públic a l’empresa constructora Garcia Riera, i inclouran el creixement de l’actual edifici de les escoles noves cap a la pista esportiva, amb dues aules a la planta baixa i dues aules més en la planta superior.

Les obres van a càrrec de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp, que al temps té subscrit un conveni amb Ensenyament que subvenciona la totalitat de les despeses, fins a un import màxim de 500.000 euros.

L’obra, en funció del conveni esmentat, estarà enllestida el pròxim 15 de desembre. A banda d’aquesta ampliació, el projecte preveu dur a terme la legalització de la instal·lació elèctrica de tota l’escola, deixant enrere tots els problemes de subministrament d’energia ocorreguts en el passat.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También