Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Intervinguts 600 articles falsificats en un dispositiu conjunt contra el Top Manta a Roda de Berà

El dispositiu es va realitzar a la Platja Llarga on es van inspeccionar 22 parades

Redacció

Whatsapp

Agents de la Policia Local de Roda de Berà conjuntament amb agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona, del Cuerpo Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil van portar a terme el passat dijous 28 de juliol un dispositiu contra la venda de productes falsificats. Els agents van comptar amb la col·laboració de tres pèrits de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) i d’inspectors de treball. 

El dispositiu, que es va realitzar a la zona de la Platja Llarga de Roda de Berà, es va saldar amb la inspecció de 22 paradetes en quatre de les quals es van trobar 600 productes falsificats. Es tractava de peces falsificades de diverses marques conegudes que es trobaven a la venda al públic. A més, els inspectors del Departament de Treball van aixecar diverses actes per irregularitats amb la Seguretat Social i una persona d’origen senegalès va ser detinguda, per la qual es va incoar un expedient d’expulsió d’acord amb la Llei d’Estrangeria. 

Aquest operatiu conjunt tenia com a finalitat mantenir la lluita contra la venda il·legal d’articles falsificats. Cal destacar que l’any passat es van intervenir prop de 1.400 peces en un dispositiu similar, fet pel qual la Policia Local ha efectuat una valoració positiva. Aquests descens coincideix amb la tendència a la baixa del comerç il·legal a la zona derivat, en gran part, de la pressió realitzada pels diferents cossos policials, així com per la conscienciació de la població.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También