Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament i la Fundació Ciutat de Valls signen un conveni de mecenatge d’habitatge

Es tracta d’un conveni de col·laboració que vol reduir l’exclusió residencial

Alba Tudó

Whatsapp
Jordi Cartanyà i Jordi París signant el conveni

Jordi Cartanyà i Jordi París signant el conveni

Jordi Cartanyà, regidor d’Habitatge i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Valls, i Jordi París, vicepresident de la Fundació Ciutat de Valls han signat aquest dimecres 14 de juny un conveni de col·laboració de mecenatge d’habitatge. Aquest any 2017 es preveu contribuir amb una quantitat de 17.000 euros. Es vol reduir l’exclusió residencial, i per això es farà una campanya per captar mecenes, i que puguin aportar recursos. L’Oficina Local d’Habitatge i la regidoria de Benestar Social estan ultimant el protocol que regularà les ajudes dels mecenes.

L’Ajuntament de Valls pretén evitar la desocupació permanent d’habitatges i del lloguer social, i donar ajuts per fer front al pagament de lloguer. La Fundació Ciutat de Valls col·laborarà amb aportacions econòmiques puntuals, les polítiques d’habitatge que està duent a terme l’Ajuntament de Valls, i reduir l’exclusió residencial. L’Oficina Local d’Habitatge serà l’encarregada de coordinar aquestes aportacions econòmiques

Temas

Comentarios

Lea También