L'Arquebisbat de Tarragona organitza una setmana dedicada a la Bíblia

Del 21 al 27 de novembre a càrrec del Secretariat d'Animació Bíblica

19 mayo 2017 17:22 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Arquebisbat de Tarragona organitza una setmana dedicada a la Bíblia, que es desenvoluparà del 21 al 27 de novembre a càrrec del Secretariat d'Animació Bíblica. 

La iniciativa començarà dilluns, dia 21, amb l'oració per les vocacions, una activitat dirigida als capellans i, l'endemà, hi haurà una jornada de portes obertes al Museu Bíblic de Tarragona.

Dimecres s'ha organitzat una xerrada sobre el retaule de la capella del Santíssim de la Catedral, a càrrec de la directora del Museu Diocesà de Tarragona, Sofía Mata, i del director del Secretariat Diocesà d'Animació Bíblica, mossèn Antonio Pérez de Mendiguren.

Dijous, 24 de novembre, amb la col·laboració de l'Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fruitós, es farà lectura pública del llibre de Rut en el claustre de Sant Pau del Centre Tarraconense El Seminari.

Finalment, dissabte i diumenge s'entronitzarà el llibre de la Paraula de Déu en totes les parròquies.

Els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya també han proposat que diumenge dia 27 de novembre, primer diumenge d'Advent i dia d'inici de l'any Litúrgic, se celebri el "Diumenge de la Paraula".

Es tracta d'una jornada per realçar la centralitat de la Paraula de Déu en la vida, l'espiritualitat i l'acció de l'Església.

Comentarios
Multimedia Diari