Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Església de Constantí esquerdada, tancada al culte pels moviments de terra

Les celebracions es faran en un lloc alternatiu que la mateixa Parròquia establirà, ja que s'han detectat moviments estructurals a l'edifici

Whatsapp
L'església de Constantí ja va ser apuntalada per l'aparició desquerdes.

L'església de Constantí ja va ser apuntalada per l'aparició desquerdes.

Constantí (Tarragonès) ha tancat al culte l'església de Sant Feliu Màrtir, per raons de seguretat ja que presenta esquerdes originades per moviments del terra, informa l'Arquebisbat de Tarragona.

L'església parroquial estarà tancada mentre no ofereixi millors garanties de seguretat i, mentrestant, l'arquebisbat garanteix un control periòdic d'aquests moviments estructurals i el seguiment de l'estat de l'edifici sota la direcció d'un tècnic facultatiu.

El culte es traslladarà a un lloc alternatiu que la mateixa parròquia establirà d'acord amb les possibilitats de què disposi.

La situació actual de l'edifici ha estat valorada per la comissió d'obres de la parròquia amb l'assistència del constructor, de l'arquitecte que va dirigir l'obra i el vicari general de l'arxidiòcesi.

La comissió ha analitzat que els estudis aconsellen una sèrie d'obres que requereixen una forta inversió sense garantia que s'aturin els moviments i ha decidit que la màxima prioritat és la seguretat de les persones.

Els últims anys s'han produït esquerdes i moviments a la façana d'aquest temple, provocats per moviments de massa del subsòl, la presència de nombroses humitats al terreny i per la topografia.

Entre els anys 2013 i 2016 s'han apuntalat les parts de l'edifici més afectades i s'han fet diferents estudis del subsòl i de la pròpia construcció

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También