L’Espluga de Francolí es vesteix avui amb les seves millors gales

La Festa Major de l’Espluga de Francolí comença avui dimarts, 25 de juliol, i finalitzarà el proper dilluns, 31 de juliol. Petits i grans gaudiran de diferents actes

25 julio 2017 11:49 | Actualizado a 25 julio 2017 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Espluga de Francolí es vesteix de festa. Des d’avui dimarts, 25 de juliol, fins al proper dilluns, 31 de juliol, s’ompliran de gent els carrers i places de la vila. A les dotze del migdia es repicaran les campanes i toc de salves a la plaça de l’església amb motiu de la festa major. A dos quarts de nou del vespre, al Parc del Freginat tindrà lloc el Pregó de Festa Major. Enguany anirà a càrrec de Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya. El dimecres, 26 de juliol, a les sis de la tarda, tindrà lloc la final del primer torn del curset de natació. A les set de la tarda a la Piscina Municipal hi haurà la final del torneig de pàdel. A la nit hi haurà un monòleg a càrrec d’Albert Boira.

Un dels actes més esperats per tots, i que tindrà lloc el dijous, és el naixement dels nous gegantons neolítics. Serà a la Cova de la Font Major a les sis de la tarda. Més tard, a les set hi haurà una cercavila popular. A dos quarts de vuit del vespre, el Centenari del Mossèn Muntanyola. A dos quarts d’onze de la nit, a la Gelateria el Carquinyoli, un espectacle de música en directe: Dj - Jam’s, i després, Festa Eivissenca.

Els actes que estan previstos al programa de Festa Major del proper divendres són la inauguració del nou Parc de Salut, la Festa de la Bicicleta i el concert vermut de Lo Pau de Ponts. A les quatre de la tarda tindrà lloc el gran parc aquàtic a la Piscina Municipal. A dos quarts de set de la tarda, a la plaça Montserrat Canals, el tercer International Bike City. Els nens podran dissenyar una bicicleta al seu gust. També a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Jaume I, actuació de tots els grups de cultura popular. A les vuit del vespre, al Museu de la Vida Rural, tindrà lloc la inauguració de l’exposició: ‘Casas/Rusiñol Catalunya en carro’. I per acabar la jornada, a dos quarts d’una de la nit, gran actuació d’Andrea Morris i Joan Chamorro Quartet, i per als més joves, la nit jove. 

Actes del cap de setmana

Els actes previstos pel cap de setmana són variats i per a tot tipus de públic. Espectacles, concerts, jocs, cercaviles, sardanes, etc. La festa major clourà el proper dilluns, 31 de juliol, amb un concert de la cantautora catalana Judit Nedderman.

Comentarios
Multimedia Diari