Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca 2017 amb més de deu mil consultes ateses

El 98% de les persones que han passat per l’equipament recomanaria l’Oficina Jove a una persona coneguda

Diari de Tarragona

Whatsapp
El balanç de l’any 2017 es tanca amb gairebé 4.500 persones que han passat per l’oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco.

El balanç de l’any 2017 es tanca amb gairebé 4.500 persones que han passat per l’oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco.

L’Oficina Jove del Tarragonès és l’equipament per a joves referent en informació, orientació i assessorament.

Gestionat conjuntament entre la Generalitat, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’ajuntament de Tarragona, ofereix els seus serveis a totes les persones joves de la comarca.

El balanç de l’any 2017 es tanca amb gairebé 4.500 persones que han passat per l’oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco, per preguntar per temes tan diversos com cerca de feina, cursos de formació, sexualitat, voluntariat o Garantia Juvenil.

Les persones joves reben una atenció individual, adaptada a cada cas i a cada demanda i se’ls fa un acompanyament al llarg del temps, en cas necessari. Per això, es compta amb persones especialitzades en treball, salut, Garantia Juvenil i informació juvenil.

Aquestes festes de Nadal l’equipament és tancat per vacances. Aquests dies, es poden adreçar consultes a tarragones@oficinajove.cat, que seran contestades després de festes. A partir del dimarts 9 de gener es tornarà a oferir l’atenció en l’horari: de dimarts a dijous, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 h.

Aquests dies se celebra el 7è Casal x Nadal a l’Espai Jove Kesse. Destaca l’acció Pre-campanades de Cap d’any que per segon any consecutiu el grup de teatre Arteliats oferirà el vespre del dia 30 de desembre a les 20.30h per donar la benvinguda a l’any i on faran la seva pròpia versió de les 12 campanades. Es poden consultar les activitats diàries a www.tarragonajove.org.

També durant aquests dies les persones joves que accedeixen al casal podran fer ús de les més de vint aules i materials de suport que l’equipament ofereix per tal de trobar-se o reunir-se, assajar teatre o dansa, o treballar individualment o en grup, sense haver de disposar del Carnet Tarragonajove.

L’Espai Jove Kesse tancarà uns dies, del 31 de desembre al 8 de gener inclosos, després d’un any on han passat més de 25.000 persones a fer ús dels serveis que ofereix.

A partir del 9 de gener tornarà a obrir en el seu horari habitual de dimarts, dimecres i dissabtes de 16.30 a 21h, dijous i divendres de 16.30 a 22h i amb la nova programació d’hivern que inclou, com és habitual, les aules temàtiques setmanals, les activitats en format monogràfic o taller, el cicle Escenari Obert i la programació d’exposicions. Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 17 de gener.

Temas

Comentarios

Lea También