Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el concert de Santa Cecília

Demà divendres al Teatre Tarragona a partir de les 21.30 hores.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la banda infantil de la BUMT a Tarragona.

Imatge de la banda infantil de la BUMT a Tarragona.

Com ja és tradicional, durant aquest mes de novembre, la Banda Unió Musical de Tarragona celebra la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecília, amb diferents activitats socials i musicals.

L'acte principal serà el concert que els músics de la BUMT oferiran aquest divendres 17 de novembre a les 21:30 hores al Teatre Tarragona. Es tracta d’un concert molt especial per la BUMT, ja que compta amb les quatre formacions musicals de l’entitat: la Banda Infantil, la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica.

En aquest acte també es donarà la benvinguda ofcial als nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda Simfònica. Algunes de les peces que s’interpretaran són Sherlock Holmes, d'Antonio L. Hens; Theme from New York, New York, de J. Kander i F. Ebb; RadiObertura, de Teodoro Aparicio, o Egmont, de Bert Appermont, entre moltes altres.

A més, enguany, serà un concert molt emotiu per a la Banda Juvenil de la BUMT, ja que es clourà així la celebració del seu 20è aniversari, amb la presència i reconeixement dels directors que hi han estat al capdavant des del seu inici, l’any 1997, i alguna sorpresa més.

Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda, i es poden aconseguir a la web Tarracoticket o bé a les taquilles del Teatre Metropol. Amb aquest concert, la BUMT vol agrair a tots els socis, institucions i entitats col·laboradores, així com a tots els tarragonins, el suport rebut al llarg de l'any.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat.

Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.

Temas

Comentarios

Lea También