La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el concert de Santa Cecília

Demà divendres al Teatre Tarragona a partir de les 21.30 hores.

16 noviembre 2017 17:44 | Actualizado a 16 noviembre 2017 17:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Com ja és tradicional, durant aquest mes de novembre, la Banda Unió Musical de Tarragona celebra la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecília, amb diferents activitats socials i musicals.

L'acte principal serà el concert que els músics de la BUMT oferiran aquest divendres 17 de novembre a les 21:30 hores al Teatre Tarragona. Es tracta d’un concert molt especial per la BUMT, ja que compta amb les quatre formacions musicals de l’entitat: la Banda Infantil, la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica.

En aquest acte també es donarà la benvinguda ofcial als nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda Simfònica. Algunes de les peces que s’interpretaran són Sherlock Holmes, d'Antonio L. Hens; Theme from New York, New York, de J. Kander i F. Ebb; RadiObertura, de Teodoro Aparicio, o Egmont, de Bert Appermont, entre moltes altres.

A més, enguany, serà un concert molt emotiu per a la Banda Juvenil de la BUMT, ja que es clourà així la celebració del seu 20è aniversari, amb la presència i reconeixement dels directors que hi han estat al capdavant des del seu inici, l’any 1997, i alguna sorpresa més.

Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda, i es poden aconseguir a la web Tarracoticket o bé a les taquilles del Teatre Metropol. Amb aquest concert, la BUMT vol agrair a tots els socis, institucions i entitats col·laboradores, així com a tots els tarragonins, el suport rebut al llarg de l'any.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat.

Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.

Comentarios
Multimedia Diari