La Canonja dona les gràcies als comerços que han prestat serveis essencials durant la crisi

Són 22 establiments que han romangut oberts durant les fases de confinament obligatori

06 mayo 2020 11:08 | Actualizado a 06 mayo 2020 11:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de la Canonja ha volgut fer un reconeixement especial a tots els comerços que durant aquests dies de confinament s'han mantingut oberts per garantir els serveis essencials al municipi.

L'alcalde Roc Muñoz i el regidor de Promoció Econòmica, Paco Roca, van lliurar uns adhesius als 22 comerços que han estat oberts on diu: "Aquest establiment ha treballat per garantir els serveis essencials durant la crisi de la Covid-19". L'alcalde agraeix molt la feina que han dut a terme els comerciants de la Canonja “que han obert i molts d’ells han fet lliurament a domicili dels seus productes, doncs s'estan esforçant moltíssim i en condicions realment difícils”.

També cal dir que durant els primers dies de confinament, la Guàrdia Municipal va repartir elements de protecció com mascaretes, pantalles i guants a tots els comerços que estaven oberts per garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors.

Des de l'Ajuntament també s'està treballant en l’estudi de mesures per poder ajudar a aquells establiments, autònoms i petites empreses que han vist afectada la seva activitat i que tindran dificultats, doncs no se sap en quines condicions podran reinicia-la. Per això farem servir totes les eines que tinguem a l'abast per reduir l'impacte que està tenint la crisi a aquests negocis que no poden treballar amb normalitat.

Comentarios
Multimedia Diari