La Creu Roja amplia els recursos d’emergències

Hi ha un vehicle i una nova carpa pnemàtica.

27 octubre 2017 11:16 | Actualizado a 28 octubre 2017 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Creu Roja Catalunya ha adquirit una nova carpa pneumàtica que pot funcionar com a hospital de campanya o alberg provisional i que estarà gestionada per la Creu Roja Tarragona.

Des del 30 de setembre la nova carpa, que substitueix l’anterior d’una antiguitat de 12 anys, s’utilitza per serveis preventius, emergències i per a l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) d’Alberg i Refugi.

S’utilitza per a grans serveis preventius i emergències


Aquesta nova carpa és una de les tres de què disposa la Creu Roja Tarragona i tindrà capacitat de desplegament per abastir tot el territori, una vegada s’activi a través del sistema intern d’emergències. L’equipament consta d’una carpa i un remolc amb material, i és autosuficient, ja que compta amb un generador d’energia.

Paral·lelament, l’Oficina Provincial de Creu Roja Tarragona disposa des de fa uns dies d’un Vehicle Logístic d’Avituallament, que podrà ser utilitzat per la distribució d’aliments i begudes als equips actuants en emergències (Bombers, Protecció Civil i cossos policials...), així com també per a víctimes o usuaris si s’instal·la un alberg provisional.

És el segon vehicle d’aquestes característiques que la Creu Roja té a Catalunya i donarà servei a les províncies de Tarragona i Lleida

Comentarios
Multimedia Diari