Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Creu Roja amplia els recursos d’emergències

Hi ha un vehicle i una nova carpa pnemàtica.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Interior del nou vehicle logístic d'avituallament que té la Creu Roja de Tarragona.

Interior del nou vehicle logístic d'avituallament que té la Creu Roja de Tarragona.

La Creu Roja Catalunya ha adquirit una nova carpa pneumàtica que pot funcionar com a hospital de campanya o alberg provisional i que estarà gestionada per la Creu Roja Tarragona.

La nova carpa que gestionarà la Creu Roja de Tarragona.

Des del 30 de setembre la nova carpa, que substitueix l’anterior d’una antiguitat de 12 anys, s’utilitza per serveis preventius, emergències i per a l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) d’Alberg i Refugi.

S’utilitza per a grans serveis preventius i emergències


Aquesta nova carpa és una de les tres de què disposa la Creu Roja Tarragona i tindrà capacitat de desplegament per abastir tot el territori, una vegada s’activi a través del sistema intern d’emergències. L’equipament consta d’una carpa i un remolc amb material, i és autosuficient, ja que compta amb un generador d’energia.

Lateral del vehicle.

Paral·lelament, l’Oficina Provincial de Creu Roja Tarragona disposa des de fa uns dies d’un Vehicle Logístic d’Avituallament, que podrà ser utilitzat per la distribució d’aliments i begudes als equips actuants en emergències (Bombers, Protecció Civil i cossos policials...), així com també per a víctimes o usuaris si s’instal·la un alberg provisional.

És el segon vehicle d’aquestes característiques que la Creu Roja té a Catalunya i donarà servei a les províncies de Tarragona i Lleida

Temas

Comentarios

Lea También