La Creu Roja i el Consell Comarcal de la Conca impulsen el servei de teleassistència

L’acord suposa un reforç del conveni que ja hi havia signat i que permetrà que se’n beneficiïn 100 persones

01 marzo 2019 13:34 | Actualizado a 01 marzo 2019 13:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Creu Roja a Tarragona i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà han signat una addenda al conveni del servei de Teleassistència Domiciliària que ja estava vigent i que permetrà arribar a 100 persones de la comarca. L’acord l’han signat el president de l’organització a la província, Ramon Grau, i el president de l’organisme Francesc Benet.

El servei de Teleassistència Domiciliària està adreçat principalment a persones grans i els hi permet seguir residint amb el seu domicili amb la seguretat de poder ser atesos davant de qualsevol situació d’urgència per mitjà d’un sistema que dona atenció les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any. Actualment a la Conca de Barberà ja hi ha 60 aparells instal·lats.

L’addenda al conveni signada a la seu del Consell Comarcal també preveu un increment de les prestacions del servei, ja que  es podran incorporaran detectors de fum, de gas i caigudes en el domicili, en els casos que es consideri oportú. Per a aquelles persones que no disposen de telèfon fix al seu domicili, s’incorpora l’accés al Teleassistència mitjançant un dispositiu mòbil GSM.

Comentarios
Multimedia Diari