Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació de Tarragona millora camins municipals a Passanant i Belltall

Les obres en aquest municipi de la Conca de Barberà s'han dut a terme amb un ajut de 41.074 euros corresponents al Pla d'Acció Municipal.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Diputació ha pavimentat camins a Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà.

La Diputació ha pavimentat camins a Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà.

La Diputació de Tarragona ha finalitzat, al municipi de Passanant i Belltall, la renovació del paviment dels camins d'accés al nucli de Glorieta i al nucli de la Sala de Comalats.

Les actuacions que s'han dut a terme per tal de renovar la pavimentació han consistit en la demolició del paviment anterior i la consolidació de la nova superfície amb un doble tractament superficial.

D'altra banda, al llarg dels dos camins, s'ha col·locat una cuneta transitable de formigó amb els encreuaments per desguassar-la.

Finalment, s'ha instal·lat la corresponent senyalització vertical i horitzontal i s'han construït dues lloses de formigó per tal d'allotjar els contenidors de brossa dels dos nuclis de població.

Les obres s'han dut a terme amb un ajut de 41.074,62 euros corresponents al Pla d'Acció Municipal de la Diputació.

Temas

  • Passanant
  • Diputacio de Tarragona

Comentarios

Lea También