Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fira de la Cullerada de Mont-roig està centrada enguany als productes km 0

Per segon any consecutiu oferirà un recinte firal centrat en el món de la gastronomia

Jordi Sans

Whatsapp
Centenars de persones visiten cada any aquesta Fira, on les seves parades es posen al carrer Aureli Maria Escarré. Foto: Ajuntament de Mont-roig

Centenars de persones visiten cada any aquesta Fira, on les seves parades es posen al carrer Aureli Maria Escarré. Foto: Ajuntament de Mont-roig

La 136 edició de la Fira de Mont-roig del Camp torna a estar protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat. Aquesta és l’essència de la Fira Cullerada 2017, que per segon any consecutiu oferirà un recinte firal centrat en el món de la gastronomia.

Així els productes de la terra, de km 0 i el bon menjar seran protagonistes d’aquest certamen que va de divendres a diumenge al recinte firal ubicat al carrer Aureli Maria Escarré, davant del poliesportiu. La Fira estarà oberta de les 6 de la tarda a la mitjanit i, a més de concentrar-hi els expositors participants, s’hi podran comprar productes gastronòmics i degustar la Tapa de la Fira, propostes de petit format elaborades per bars i restaurants locals.

La Fira, a banda del recinte firal, és una gran festa per a Mont-roig. Així, durant aquests dies tant per part de l’Ajuntament, com des de moltes entitats i associacions del municipi, s’organitzen nombroses activitats que s’emmarquen en un programa paral·lel adreçat a tots els públics. En aquest programa hi trobem activitats com concerts, balls, activitats infantils, exposicions, campionats esportius… 

Destaca d’aquesta edició, les havaneres amb el grup Balandra, el concert jove amb Portobello i Ben endins, el ball amb l’orquestra Pensilvania, l’aquafest i el teatre amb la coneguda actriu Amparo Moreno. A més de les activitats que han preparat les entitats com és la presentació del conte infantil Som Xuts, l’exposició d’aquarel·les Fonmunte, la Garrofang, el Superenduro, la ballada de gegants o els campionats de billar. 

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i la fira Cullerada.

I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que també es posa en marxa un concurs d’Instagram i Facebook.

Temas

Comentarios

Lea También