Más de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona multa un militant de la CUP que repartia propaganda pel referèndum

La regidora Laia Estrada ha remarcat que "avui s´han repartit 250.000 butlletes arreu del país i Tarragona ha estat l´únic lloc on algú ha estat multat per defensar el referèndum"

Whatsapp
Laia Estrada i Jordi Martí, en una roda de premsa. FOTO: LLUÍS MILIÁN

Laia Estrada i Jordi Martí, en una roda de premsa. FOTO: LLUÍS MILIÁN

La CUP de Tarragona ha denunciat aquest dimarts que aproximadament a les 16.45 hores d’aquesta tarda dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona han sancionat amb 500 € un militant de l’assemblea local mentre repartia butlletes a la Rambla Nova de Tarragona i ha procedit a requisar les que encara quedaven per repartir.

La CUP ha repartit butlletes pro referèndum "amb total normalitat i sense cap mena d’incident durant tot el dia d’avui, a molts altres municipis, a Tarragona i fins i tot amb presència de la Guàrdia Urbana", aseguren des de la formació política. 

El motiu de la sanció per part dels agents del cos armat és, segons diu la CUP que recull la multa, per "realitzar qualsevol modalitat de publicitat sense autorització". La regidora Laia Estrada ha remarcat que "avui s’han repartit 250.000 butlletes arreu del país i Tarragona ha estat l’únic lloc on algú ha estat multat per defensar el referèndum". El conseller cupaire Jordi Martí Font hi ha afegit que "novament l’alcalde Ballesteros persegueix l’independentisme tarragoní amb els mitjans que té al seu abast". Des de la CUP consideren que és "ridícul i lamentable que a la nostra ciutat es practiqui la persecució política tal com ha succeït avui". 

Amb aquesta acció, que s’ha desenvolupat durant tot el dia d’avui a tot el territori de Catalunya, la CUP reclama que des del Govern de la Generalitat es concreti una data i pregunta per a la celebració del referèndum.

Des de la CUP recorreran la sanció imposada perquè entenen que "està mancada de fonament i que atempta contra la llibertat d’expressió política".

Temas

  • TARRAGONA

Lea También