Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Urbana troba el gos d'uns 'okupes' deshidratat i malnutrit en un pis de Tarragona

Els propietaris de l'animal l'havien abandonat a l'habitatge

Redacció

Whatsapp
Barri del Pilar de Tarragona

Barri del Pilar de Tarragona

El passat dia 4 d’octubre una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser requerida per uns veïns, alertant que a l’interior d’un pis abandonat, que feia dies que l’havien ocupat, hi havia un gos bordant i plorant durant tot el dia, creant molèsties a tot el veïnat del barri del Pilar de Tarragona. Els ocupes havien abandonat el pis i el gos, i en no sentir-lo durant un temps, els veïns temien per la seva salut.

 Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Urbana. Van parlar amb els veïns i, posteriorment, van intentar accedir a l’interior del pis, sent necessària una dotació de bombers, que van acabar accedint a l’habitatge amb un camió–escala. Una vegada a l’interior de l’immoble, s’observa l’estat d’abandonament i manca de salubritat, realitzant una inspecció pel pis i trobant al gos sota un llit en estat de deshidratació i malnutrició. Per aquest motiu es sol·licita la presència del llacers municipals que, com a mesura preventiva, porten a l’animal a la gossera. També s’observa a l’interior de la nevera aliments. Els agents van retirar-los i llençar-los als contenidors adients, donat que el pis es trobava sense llum i es tractava d’evitar un estat de putrefacció i mals olors per tot l’edifici. Finalment es va localitzar a l’entitat bancària, propietari de l’immoble, i es va sol·licitar que realitzés els treballs de neteja i tancament adients.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También