La Mulassa de Tarragona destinarà els beneficis de la 8a Cursa del Seguici de manera participativa

L’associació ha obert un període de tres setmanes per rebre propostes ciutadanes de projectes solidaris de la demarcació

26 abril 2019 16:45 | Actualizado a 29 abril 2019 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació Mulassa de Tarragona ha obert un període de tres setmanes perquè la ciutadania proposi a l’associació projectes solidaris d’entitats sense afany de lucre de la demarcació als quals destinar part dels beneficis de la 8a Cursa del Seguici Popular de Tarragona, que tindrà lloc el pròxim dissabte 10 d’agost.

En les darreres edicions d’aquesta cursa popular, la Mulassa de Tarragona ha lliurat un total de més de 9.000 euros a entitats com el Banc dels Aliments, AFANOC, l’Escola Solc, el Club Vaixell, la Fundació Miquel Valls i la Fundació Estela. La Cursa del Seguici, que forma part del Circuit Solidari de Curses del Tarragonès, i compta amb el suport de Repsol, la Diputació de Tarragona i BASF, ha mantingut, des dels seus inicis, un caire social i solidari.

 
 

El concurs d’idees clourà el divendres 24 de maig. Les persones interessades a participar-hi hauran de fer arribar una breu descripció del projecte i entitat escollits per mitjà del correu electrònic (mulatgn@gmail.com), en format PDF. Entre els criteris de valoració, destaquen que sigui un projecte de proximitat, que tingui un impacte social i que estigui promogut per una associació sense afany de lucre amb la qual l’associació Mulassa de Tarragona encara no hagi col·laborat. El nom de la iniciativa guanyadora es donarà a conèixer el pròxim dimarts 30 de maig.

Comentarios
Multimedia Diari