La Nit de Vins de Torroja del Priorat reunirà onze cellers el 20 d'agost

A partir de les deu de la nit els elaboradors presentaran els seus vins. Durant tot el dia es podrà gaudir de diverses activitats

19 mayo 2017 18:29 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Torroja del Priorat ja ho té tot a punt per celebrar la novena edició de la Nit de Vins, el pròxim dissabte 20 d’agost, i que reunirà onze cellers. Els productors locals que participaran aquest any, i que donaran a conèixer els seus vins en l’acte que se celebrarà a les piscines municipals (22 hores), són: Sabaté i Mur, L’Infernal, Terroir al Límit, Celler Aixalà-Alcait, Celler Escoda Pallejà, Celler Sabaté Franquet, El Solà d’Ares, Va de Bòlid i Minyó.

Així mateix, els cellers convidats enguany procedents de fora de la DOQ Priorat són Vinyes Singulars i Oriol Artigas. La vetllada del dissabte a la nit estarà amenitzada musicalment pel DJ Golfo de Guinea.

L’entrada al tast nocturn de la Nit de Vins de Torroja del Priorat té un preu de 15 euros i permet degustar un vi de cadascun dels cellers participants en aquesta mostra. A més, amb l’entrada adquirida anticipadament es pot gaudir durant tot el dia de les instal·lacions de la piscina municipal.

Paral·lelament, la jornada d’enguany incorpora diverses novetats, una d’elles és l’organització de diferents activitats perquè els visitants puguin gaudir de propostes alternatives.

En aquest sentit, l’organització, a càrrec dels cellers locals amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroja i el Consell Regulador de la DOQ Priorat, ha previst actes oberts al públic a partir de les 12 hores, amb la xerrada Vins de Vila: el terrer de Torroja del Priorat, a càrrec del Consell Regulador de la DOQ Priorat, que dóna suport a les mostres i tastos populars que es porten a terme durant tot l’any a les viles d’aquesta regió vitivinícola.

A les 12.30 i a les 17.30 hores es portaran a terme visites guiades pel poble de Torroja i també a les 12.30 hores es realitzarà una jornada de portes obertes als cellers locals.

L’apartat restringit a professionals del món del vi (cal inscripció prèvia a nidevinstorrojadelpriorat@gmail.com) es manté amb una visita a una finca d’aquesta zona vinícola i un tast a cegues a les set de la tarda a l’allotjament rural Cal Compte.

Comentarios
Multimedia Diari