La Pobla de Mafumet presumeix de biblioteca municipal renovada

L'espai ha estat remodelat i ampliat per adaptar-lo a les necessitats tecnológiques actuals

01 mayo 2018 15:21 | Actualizado a 02 mayo 2018 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest diumenge els habitants de la Pobla de Mafumet feien front a la pluja per assistir a la jornada de portes obertes de la biblioteca municipal. L'espai, que romania tancat a causa de les obres de remodelació i ampliació, torna a estar disponible amb una nova cara.

Amb motiu de la presentació d'aquestes novetats, el centre va acollir un dia amb diverses activitats que va permetre als pobletans i pobletanes descobrir aquest espai després de l'actuació d'ampliació i millora que s'hi ha dut a terme. Així doncs, un gran nombre d'assistents de totes les edats i, en especial, del més jove, que va omplir tant el racó infantil de la Biblioteca com l'auditori del Casal per gaudir amb l'espectacle "Karaoke Kids", amb el qual es va posar el punt final a l'acte.

Com van poder comprovar els assistents, la biblioteca ha estat adaptada als nous temps i sobretot a les noves tecnologies. Fruit d'aquest projecte, ofereix ara als seus usuaris diversos espais diferenciats i perfectament equipats: zona de lectura, zona d'estudi per a universitaris, zona d'informàtica, zona de lleure, zona de treballs en grup i, fins i tot, un racó infantil perfectament aïllat en l'àmbit sonor. Aquest darrer espai pensat per als lectors més petits -de fins a 6 anys- ha estat traslladat a l'antiga aula d'informàtica, que no formava part de la Biblioteca i que ara passa a integrar-se en aquest equipament.

A més, la Biblioteca de La Pobla també acull una important i constant activitat en el marc de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV. Des de la seva inauguració el febrer de 2012, l'Antena ha posat a disposició dels habitants de La Pobla un ampli ventall de propostes culturals amb activitats de tot tipus.

Comentarios
Multimedia Diari