La Ràpita, model de turisme d’èxit en un congrés a Còrdova

El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, compartirà la seua experiència i coneixement sobre el turisme de qualitat

22 febrero 2019 11:28 | Actualizado a 22 febrero 2019 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Sant Carles de la Ràpita participa en el IV Meet Subbética que se celebra des d’ahir dijous i fins avui a Iznájar (Còrdova) i que té com a objectiu reunir a professionals i emprenedors del sector turístic per fomentar un turisme de qualitat.


Aquesta edició ha comptat amb la presència de Joan Barberà, president de l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, que compartirà la seua experiència i coneixement sobre    la creació d’aquest projecte turístic com un cas d’èxit destinat a impulsar i atreure un turisme de qualitat així com un model de gestió a seguir.


La Mancomunitat de la Subbética, el Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) de la Subbética, l’Ajuntament d’Iznájar, l’Institut Provincial de Desenvolupament Econòmic de Còrdova (IPRODECO) de la Diputació de Còrdova juntament amb l’Estació Nàutica Llac d’Andalusia són els encarregats d’organitzar aquesta trobada, amb un centenar de participants.
L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita s’encarregarà d’inaugurar l’espai del programa dedicat a les ponències que aquest any se centra en projectes turístics que uneixen la iniciativa pública i privada. Un altre cas d’èxit que també s’analitzarà en aquestes jornades serà el Geodestino Ribeira Sacra.

L’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita està situada a la Badia dels Alfacs, un dels ports naturals més grans d’Europa. Gaudeix d’un entorn que facilita la realització d’activitats nàutiques i de lleure de totes les tipologies, essent un dels seus principals atractius les assolellades platges de sorra fina i de poca profunditat, ideals per al turisme  familiar.L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, fundada l’any 2008, és una iniciativa municipal -amb vocació de territori-, que té el propòsit de desenvolupar polítiques turístiques i contribuir a la transformació de la cultura del mar en font creixent de prosperitat i felicitat. En els 10 anys de vida d’aquesta associació empresarial, l’Estació Nàutica ha esdevingut una de les entitats més rellevants, si menys no, quant al seu impacte en l’economia del turisme local.


Des de l’estació es pot fer caiac, vela, surf d’estel, pesca, creuers amb tripulació i sense, lloguer d’amarratges i embarcacions... i un llarg etcètera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Comentarios
Multimedia Diari