Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La construcció del nou pavelló Sant Jordi fa un pas endavant

El Govern autoritza la URV a cedir el dret de superfície dels terrenys, que permetrà fer el concurs públic que determini l'empresa adjudicatària que aixecarà i explotarà el poliesportiu i l'ampliació de la residència universitària

ACN

Whatsapp
Imatge dels terrenys on s'ha de construir el pavelló Sant Jordi. Foto: DT

Imatge dels terrenys on s'ha de construir el pavelló Sant Jordi. Foto: DT

El Consell Executiu ha autoritzat la Universitat Rovira i Virgili (URV) a cedir temporalment el dret de superfície sobre els terrenys situats a l'Avinguda President Companys de Tarragona, número 5, on s'han de construir alguns dels equipaments esportius dels XVIII Jocs Mediterranis. La cessió es farà a través d'un concurs públic amb publicitat i concurrència i per a un període de temps no superior als 40 anys. L'empresa adjudicatària es farà càrrec de la construcció i explotació del pavelló poliesportiu Sant Jordi i de l'ampliació de la residència universitària, que també es troba a l'Avinguda President Companys. La Generalitat, propietària dels terrenys, ingressarà el 90% del preu del cànon anual que faci efectiu l'adjudicatari, i la URV el 10%.

El 20 de gener passat la Generalitat, propietària dels terrenys, va aprovar a través d'un acord de Govern constituir un dret de superfície a favor de la URV sobre aquest espai per a un període de 75 anys. Es tracta d'una superfície de 7.315,61 m2 que estava adscrita al Consell Català de l'Esport i que es va cedir a la Rovira i Virgili perquè pogués ampliar la residència universitària i construir el pavelló poliesportiu Sant Jordi. La Universitat es compromet a posar el nou pavelló esportiu a disposició del Comitè Organitzador dels XVII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También