La família de Sara Lozano demana que el seu assassí ingressi a la presó

El jurat va declarar culpable per unanimitat a Jaume Solsona d'haver asfixiat la dona la nit del 24 d'octubre del 2014 després d'haver anat de copes amb ella

19 mayo 2017 15:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La família de Sara Lozano, veïna de Montblanc (Conca de Barberà) de 37 anys assassinada a Montblanc, demana que el seu assassí ingressi a la presó després d'haver-lo declarat culpable el jurat popular que ha jutjat el cas.

En un comunicat, el germà de Sara Lozano, Mario, demana que l'acusat Jaume Solsona ingressi a la presó després del judici celebrat a l'Audiència de Tarragona.

El jurat va declarar culpable aquest passat dijous per unanimitat a Solsona d'haver asfixiat la dona la nit del 24 d'octubre del 2014 després d'haver anat de copes amb ella.

Després del crim, la va cremar mentre encara vivia, encara que vuit dels nou membres del jurat van considerar que Solsona pensava que la víctima ja era morta quan li va calar foc.

Mario Lozano assegura que tenia la certesa de qui havia matat la seva germana i afegeix: "només m'he preguntat durant aquests sis dies, si els membres del jurat popular podrien veure-ho tan clar com jo".

Les acusacions van demanar quinze anys de presó per a Solsona, però cap mesura cautelar, per la qual cosa no ingressarà a la presó fins que no s'emeti la sentència.

El germà agraeix al jurat la seva labor i es pregunta: "Com es pot deixar un homicida lliure després d'haver estat jutjat i declarat culpable?". A l'hora que assegura: "farem tot el possible perquè ingressi a la presó aviat i no hàgim de conviure més amb la seva presència".

Comentarios
Multimedia Diari