Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La pluja marca la tradicional Recollida de misteris tarragonina

Els armats de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang han sortit a les 16.05 hores de l'església de Natzaret

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la Recollida de misteris. FOTO: Núria Riu

Imatge de la Recollida de misteris. FOTO: Núria Riu

A les 16.05 hores, des de l'església de Natzaret de Tarragona, els armats de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang han sortit per iniciar la Recollida de misteris a la Rambla Vella. La primera de les recollides ha estat just a la Rambla Vella i han recorregut la plaça Verdaguer, Rambla Nova, carrer Unió i Part Alta de la ciutat per tal de traslladar els passos a la plaça del Rei. Com és tradicional, cada confraria ha situat els seus misteris als llocs determinats per rebre les reverències als horaris assignats.

Un any més, la Recollida de misteris del Divendres Sant a Tarragona ha reunit milers de persones als carrers de la ciutat. En un dels actes més 'marca de la casa' els passos han transitat pels carrers de la ciutat fins a la plaça del Rei. La Recollida de misteris, enguany marcada per la pluja —que ha obligat a cobrir els passos amb plàstics— dona el tret de sortida al principal acte de la Setmana Santa tarragonina, el Sant Enterrament.

 

Temas

  • Setmana Santa

Comentarios

Lea También