La recreació de la legió espanyola protagonitza el Carnaval montblanquí

La colla Embragània guanya el primer premi a la categoria de comparses

12 febrero 2018 16:39 | Actualizado a 13 junio 2018 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vestits de legionaris, amb banderes d'Espanya, una carrossa en forma de tanc, i fins i tot una cabra. La colla ‘Embragània’ va fer una paròdia sobre la legió espanyola i van ser els participants més destacats d’aquest dissabte a Montblanc.

Vídeos i fotografies de seguida es van fer virals a les xarxes socials, creant confusió, tant pels qui pensaven que era una paròdia de Carnaval com per qui es creia que era tot veritat. 

I és que la colla es va emportar el primer premi del Carnaval de la capital de la Conca de Barberà en la categoria de carrosses. També van aconseguir 300 euros del premi atorgat per Aviram Moix a la desfilada més original a Sant Francesc.

El Carnaval de Montblanc va comptar amb una vintena més de comparses com la recreació dels pintors i quadres més famosos de la història. La rua va acabar a la plaça de Sant Francesc on totes les colles van fer la seva exhibició. La colla ha anunciat per les xarxes socials la venda del tanc per Whallapop al preu de 3.500 euros.

 

Vídeo del NoDo

La sàtira va començar el Dijous Gras quan van penjar un vídeo simulant el NoDo franquista i ja va triomfar a les xarxes socials avisant del que passaria el cap de setmana.

Després, difonien a Facebook les fotografies de Montblanc espanyolitzat, i dissabte, la legió espanyola feia arribada a la vila ducal, amb tota cura de detalls, inclosa la recreació d'un tanc, gairebé real. La cabra i la interpretació de l'himne de la legió, cantat, i amb el pas del Sant Crist a la  plaça Major. Molts montblanquins han intentat aclarir que es tractava d'una paròdia.

 

Comentarios
Multimedia Diari