Lents de contacte gratis pel Concurs de Castells

Una òptica de Tarragona regala lents de contacte als castellers tarragonins pel dia del concurs

02 octubre 2018 09:03 | Actualizado a 05 octubre 2018 09:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Òptica Fullana vol posar la vida més fàcil a tots aquells que aquest cap de setmana participin en el Concurs de Castells de Tarragona. Per aquest motiu s'han compromès a regalar lents de contactes a les persones que les necessitin.

Així doncs, els interessats en aquesta oferta només hauran de passar per la botiga per fer-se una revisió que permeti graduar les lents i ajustar-les correctament a les característiques dels ulls i visió de la persona.

Amb aquesta campanya, l'Òptica vol posar més fàcil la jornada als castellers perquè no hagin de patir per les ulleres en un moment de tanta tensió com és el Concurs de Castells.

A més, a la botiga hi haurà 4 imatges exposades de les colles fent pinya realitzades fa uns dies per reconegut fotògraf tarragoní, David Oliete. Pinyes de les quatre colles castelleres vistes des de dalt, tot un espectacle visual de formes curosament estudiades per donar-li la màxima estabilitat al castell.

Les seves fotografies castelleres han rebut diversos reconeixements i han estat publicades en mitjans internacionals com la revista National Geographic, Red Bull TV, la cadena BBC o GEO Magazine, entre d'altres.
Pels professionals de Fullana, la qualitat en el servei i el producte són totalment prioritaris, per això garantiran que les lents siguin de marques d'alta qualitat amb què treballen.

Òptica Fullana és l'establiment de Tarragona que, dins del seu sector, que treballa amb més marques en exclusiva. Ofereixen diversos serveis als seus clients, entre els quals es troben l'optometria i l'optometria infantil, l'audiologia... Des d'Òptica Fullana creuen que la prevenció visual és bàsica per detectar i tractar problemes visuals a temps, per això també miren detingudament la pressió intraocular i el fons d'ull.

A més, a Òptica Fullana de Tarragona estan compromesos amb la cultura local. «Castelleres i castellers dels Xiquets del Serrallo, Xiquets de Tarragona, Colla Jove de Tarragona i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, esteu a ben pocs dies d'un esdeveniment únic, l'espectacle casteller més gran del món, una data que cada dos anys situa una de les 42 colles castelleres de Catalunya en el número 1 del podi. Teniu a les vostres mans evitar que els vostres problemes de visió no us deixin gaudir al 100% d'aquest dia assenyalat», afirmen des del número 88 de la Rambla Nova.

Comentarios
Multimedia Diari