Les colles posen fil a l’agulla per encarar un setembre intens

Comença un cap de setmana llarg que acabarà a Valls amb la mirada posada en Santa Tecla de Tarragona i la Mercè de Barcelona

07 septiembre 2019 07:09 | Actualizado a 07 septiembre 2019 07:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les festes majors i la Diada Nacional de Catalunya enceten un cap de setmana llarg i intensa per la primera quinzena de setembre que augura grans castells. 

La Joves de Valls arriba avui per la festa major de Montblanc després d’un Sant Fèlix agredolç en què van patir una caiguda del 3de9 sense folre i, per tant, condicionats en la diada d’avui amb baixes al tronc. 

La principal intenció és agafar sensacions i confiança rodant els castells bàsics de vuit sense arriscar per agafar forma de cara a la Diada Nacional de dimarts a Valls, actuació on els agradaria portar alguna cosa de més nivell. 

De la mateixa manera els succeeix als Bous de la Bisbal. Avui els de la camisa taronja buscaran completar la gamma alta de sis i, podrien sorprendre amb algun bàsic de set en funció de les camises. 

Els Torraires de Montblanc busquen completar la gamma alta de sis tot i no descarten sorprendre amb el primer bàsic de set de l’any. 

Les colles vallenques escalfen motors aquest cap de setmana per afrontar grans cites

La Colla Vella Xiquets de Valls torna avui per agafar rodatge després de la festa major de Vilafranca a Bràfim amb motiu de la celebració de la Diada Nacional.

Els del Portal Nou busquen completar una actuació amb un alt nombre de rodatge de camises i castellers amb estructures de set. 

Dimarts tenen un nou duel vallenc a la plaça del Blat tot i que tampoc auguren grans sorpreses, tot i havent descarregat el 2de8 sense folre la temporada passada.

La Pobla de Montornès està de Festa Major i els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla es troben avui per portar grans castells.

Els del barri mariner busquen consolidar la gamma alta de set portant el tercer 5de7 de la temporada. L’acompanyarien dels castells de set amb el pilar o potser optarien pel 3de7 lleuger en què treurien els segons del futur 3de8 que podria veure la llum ben aviat. 

Els de la camisa blau marí estan ultimant la seva cartera de castells a dues setmanes de la seva festa major, Santa Tecla, on podrien donar la seva millor versió. 

Les festes majors i la Diada Nacional de Catalunya enceten un cap de setmana llarg

Els torrencs arriben pletòrics de la seva festa major on hi van fer la millor diada de l’any amb els dos castells amb el pilar i el 3de7 per sota. Avui, els de la camisa blau-cel podrien portar almenys un castell de set i rodar la gamma alta de sis per poder-la pujar un pis més el primer cap de setmana d’octubre. 

Els altafullencs venen a la Pobla amb ganes de consolidar els castells de set a una setmana de la seva festa major. 

Els de la camisa lila els agradaria portar avui el 3de7 com a màxim castell acompanyats del 2de6 i el 3de6 amb el pilar. 

Demà tindrà lloc al municipi del Baix Penedès una de les primeres jornades castelleres dins del marc dels actes de la diada de Catalunya

Els amfitrions, ja havent actuat el dia anterior, buscaran fer una passa més cap als bàsics de set. 

Els del Vendrell volen repetir la diada feta a Torredembarra on hi van descarregar el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 2de7 per tal d’anar agafant forma poc a poc camí a la seva festa major de Santa Teresa. Diada on el gran objectiu, si tot va bé, serà recuperar el 2de8 amb folre. 

La Jove de Sitges arriba amb un bon estat de forma demostrant gran solvència amb els galons de set i consolidant la gamma alta de set. 
Demà podrien apostar per completar els bàsics de set i sumar algun castell amb el pilar. 

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau es planteja una diada tranquila amb els bàsics de set i la mirada posada per Santa Tecla.  

Igual que l’altre colla, els Brivalls de Cornudella que consolidaran els bàsics de sis. 

Comentarios
Multimedia Diari