Les últimes tendències del comerç de Valls desfilen pel Cultural

Ahir a la tarda, divuit botigues van protagonitzar el 16è Valls Viu la Moda, un esdeveniment que vol dinamitzar la ciutat

19 mayo 2017 17:14 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Part important del comerç vallenc va mostrar ahir a la tarda les tendències de la nova temporada de tardor-hivern amb un nou Valls Viu la Moda, un esdeveniment que ja suma 16 edicions.

Roba per a home, dona, joves i infants, calçat, joieria, estètica, moda íntima i perruqueria és el que van poder admirar les prop de 700 persones que van omplir el Centre Cultural, tot esgotant les entrades.

En total, 120 models de Valls de totes les edats van desfilar per la passarel·la central de 2 metres d’amplada per 11 de llargada per tal de mostrar les últimes tendències de la moda ja presents als establiments dels divuit comerços vallencs participants.

Per amenitzar la tarda, l’esdeveniment va comptar amb petits espectacles de coreografia i dansa protagonitzats, d’una banda, per les esportistes del Club Twirling de Valls i, de l’altra, per les alumnes de l’Escola de Dansa Adagi.

A través d’aquesta desfilada, l’organització del Valls Viu la Moda, que són propietaris de diversos comerços de Valls, treballa per dinamitzar el comerç de la ciutat, així com fer promoció de la capital de l’Alt Camp. «Volem que la gent sàpiga que a les botigues de Valls hi ha molta qualitat», destaca una de les organitzadores, Rosa Icart.


Per a la Marató
El Valls Viu la Moda també té una vessant benèfica. I és que part dels diners recaptats durant el dia d’ahir seran destinats a la Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La col·laboració es farà a través de la Comissió Social del Club Bàsquet Valls.

Comentarios
Multimedia Diari