L’exfutbolista de 1a Divisió, David Cuéllar, nou entrenador del C.F. La Riera

El tècnic navarrès va militar al Nàstic de Tarragona i al Athletic de Bilbao, entre altres clubs  

13 julio 2018 11:36 | Actualizado a 23 julio 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

David Cuéllar (Pamplona, 1979) és el nou entrenador del primer equip del C.F. La Riera per la temporada 2018-2019. 
Cuéllar és exfutbolista professional que ha militat al Gimnàstic de Tarragona i el Club Athletic de Bilbao, entre altres clubs i ha competit a la Primera Divisió.

En les últimes temporades, Cuéllar ha jugat en equips amateurs de la província de Tarragona, com ara el Morell i el Vila-seca, amb el qual ha completat el curs 2017-2018 a Primera Catalana.

Pel que fa a la seva experiència com a entrenador, Cuéllar ha treballat amb equips de futbol base en les darreres temporades i ara farà el salt al futbol amateur.

Segons ha explicat Joan Pros, president del C.F. La Riera, el primer planter serà objecte d’una profunda renovació, coincidint amb l’arribada de David Cuéllar. S’incorporaran jugadors joves de la casa i algun de fora que aportarà experiència, amb l’objectiu de realitzar una bona temporada i millorar fins i tot la classificació de la lliga interior. En definitiva, «quedar al més amunt possible», ha subratllat el president de l’entitat.

Èxit del futbol base

Per altra banda, en el passat campionat el futbol base el C.F. La Riera s’ha proclamat campió de lliga amb tres equips diferents: un benjamí i dos alevins, que ha significat tres ascensos directes a la primera divisió de les respectives categories. 

Cal destacar que tots tres equips van acabar el campionat, amb el mèrit afegit de no haver perdut  ni empatat cap partit. Tots guanyats.
Els entrenadors són: Zubi Fernández (Benjamí B), Martí Puig (Aleví B) i Fermí Recasens (Aleví A).

Comentarios
Multimedia Diari