Lidl inverteix 2,3 milions en l'obertura d'una nova botiga a Tarragona

La botiga disposarà d'una sala de vendes d'uns 800 metres quadrats i comptarà amb una plantilla de 25 persones

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cadena de supermercats Lidl ha invertit més de 2,3 milions d'euros en l'obertura d'una nova botiga al municipi de Vinyols i els Arcs (Baix Camp).

El nou establiment, que obrirà les seves portes aquest dijous, dia 11, substituirà l'antic immoble situat a pocs metres de distància, segons ha informat avui la companyia alemanya.

La botiga disposarà d'una sala de vendes d'uns 800 metres quadrats i comptarà amb una plantilla de 25 persones, formada per l'equip d'empleats de l'actual supermercat de Cambrils i algunes noves contractacions de veïns de la zona.

D'una altra banda, Caprabo ha obert avui un nou supermercat a la ciutat de Barcelona, concretament al carrer Santaló, al barri de Sarrià-Sant Gervasi.

Aquest establiment opera amb el nom de Caprabo Rapid en règim de franquiciat i amb un format de conveniència, pel que el seu horari serà de les 08:00 a les 23:00 hores tots els dies de l'any.

Es tracta del cinquè supermercat que Caprabo obre en règim de franquícia a Barcelona amb l'ensenya Rapid, un format que es troba en fase pilot, segons la companyia.

Comentarios
Multimedia Diari