L´oposició de Castellvell critica CiU pel contingut de la revista municipal

Asseguren que el govern l´utilitza per fer propaganda electoral i que arriba a demanar el vot dels ciutadans

19 mayo 2017 22:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple extraordinari d’aquesta tarda a Castellvell del Camp es presenta força tens. El motiu no és altra que la moció conjunta que votarà l’oposició en bloc (Units per Castellvell-Progrés Municipal, Endavant Castellvell-ERC-AM, Partit Popular i Iniciativa per Catalunya- EUiA) per reprovar el contingut de la revista municipal 2011-2015 enviada el passat mes de març a tot el poble.

Segons l’oposició, el butlletí «té molt poc d’informació municipal i molt de propaganda electoral per part de l’actual govern. Fins i tot arriba a demanar implícitament el vot a la mateixa portada, fet insòlit i deplorable». El text de la moció també destaca que, mentre tots ells només se’ls ha concedit dues pàgines de la revista, el govern de CiU «s’ha reservat les 44 pàgines restants amb entrevistes, escrits de tots els regidors, articles sencers criticant la feina dels grups de l’oposició i donant la culpa de tots els mals del municipi a l’anterior equip de govern».

Per tots aquests motius, les quatre formacions a l’oposició exigeixen un conjunt de mesures pal·liatives. La primera és una reprovació pública pel contingut de la publicació. Després, que sigui CiU, íntegrament, qui assumeixi el seu cost i que, en cas que ja s’hagi pagat, «rescabalar els diners de la mateixa hisenda municipal mitjançant les accions i tràmits que siguin necessaris». També demanen la redacció d’un comunicat públic amb el contingut de la moció i que es reparteixi per totes les bústies, es pengi a totes les cartelleres i a la web municipal.

Govern en minoria

Des de l’oposició es mostraven ahir convençuts que la moció que presentaran al ple tirarà endavant tenint en compte que Convergència i Unió governa en aquests moments en minoria. Els convergents sumen cinc regidors, mentre que la resta de forces polítiques són sis regidors.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, Agustí Domingo, assegura no compartir les crítiques perquè la publicació repassa els quatre anys de govern i l’oposició també hi té cabuda. A més a més, manifesta que en aquest cas no hi ha cap cosa reprobable perquè «no hem fet res que sigui mentida». Per Domingo, el motiu de la moció no és cap altra que «abusar de la majoria per fer política en aquestes dates. I Castellvell necessita fer poble, no política».

Comentarios
Multimedia Diari