Más de Tarragona

Marta Gómez, guanyadora de la WaterMelon Pool 2018

És animadora sociocultural i ha escollit l’Eskurri Esplai de Bonavista com a entitat per a destinar els diners recaptats
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La Marta Gómez es tirarà a la piscina de la plaça Corsini a les dotze del migdia.

La Marta Gómez es tirarà a la piscina de la plaça Corsini a les dotze del migdia.

L’animadora sociocultural Marta Gómez és la guanyadora de la cinquena edició de la WaterMelon Pool, després de rebre un total de 12.075 vots a la pàgina web del Diari, durant sis dies. La Marta ha triat l’Eskurri Esplai de Bonavista com a entitat a la qual es destinaran els diners que es recaptin durant la jornada d’avui, a través de la venda de tiquets de la piscina i de talls de síndria. 

La WaterMelon arriba avui a la plaça Corsini, durant tota la jornada. A banda de la Marta, altres quatre participants es remullaran a la piscina més popular de Tarragona. Els escollits pel públic han estat el professor de ball Sixto Duque (amb 11.870 vots), la cantant Maria Jacobs (8.076), l’educador Albert Martín (7.421) i el periodista Jordi Murtró (2.420). La d’enguany ha estat l’edició més participativa. Des del passat 10 d’agost, la web del Diari ha registrat un total de 51.453 votacions.

Temas

Comentarios

Lea También