Membres del club de vins més gran d'Europa visiten dissabte el Priorat

Els visitants coneixeran la seu del Consell Regulador a Torroja del Priorat, on se´ls farà una presentació de la denominació d´origen,i també recorreran diferents cellers i finques

19 mayo 2017 21:56 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els membres del comitè executiu de l’associació sueca Munskänkarna, el club de vins més important d’Europa, que compta amb més de 24.000 adherits, visitaran aquest proper dissabte, dia 5, la Denominació d’Origen Qualificada Priorat. La zona del Priorat ha estat escollit per aquest selecte club de vins com la ‘Regió vitivinícola de l’Any 2016’ a Suècia.

Aquesta elecció suposa un important reconeixement de la DOQ Priorat a la regió d’Escandinàvia, ja que el club Munskänkarna té també presència a Finlàndia. Aquesta organització, creada l’any 1958, té una gran influència en el món del vi d’aquests països, ja que hi intervé com un dels principals agents prescriptors a l’hora de recomanar la compra i la difusió de vins d’arreu del món. A més, Munskänkarna Internacional té delegacions a Barcelona, França, Àustria, Suïssa, Bèlgica i al Japó.

Quatre reconeixements

Des de 1993, Munskänkarna escull la ‘Regió vinícola de l’Any’, una ‘Personalitat del món del vi de l’Any’, el ‘Vi de l’Any’ i el ‘Restaurant del món del vi de l’Any’. En el cas de la ‘Regió vinícola de l’Any’, es tenen en compte diferents criteris, com són l’alta qualitat dels seus vins, que la regió ofereixi alguna cosa d’especial als visitants, que hi hagi una bona selecció de vins d’aquesta regió disponible a Suècia i que els socis de l’organització la nominin.

Ostentar aquesta distinció representarà que la DOQ Priorat apareixerà destacada en la revista de Munskänkarna que es distribueix entre els seus socis, així com al seu lloc web, i es faran recomanacions sobre vins i rutes enoturístiques als butlletins de notícies. Aquest club està format per 160 capítols (delegacions locals de l’entitat arreu del país). A més, l’elecció de Munskänkarna significa un efecte de difusió important generat tant per la presència en esdeveniments o fires com per l’elevada activitat que ofereix aquest club als seus associats.

Comentarios
Multimedia Diari