Més de 270 trucades al 112 per la forta tempesta de la matinada al Camp de Tarragona

L'aiguat ha deixat uns 3.500 abonats sense llum durant unes hores i diverses vies inundades

ACN

Whatsapp
Restes de fang i aigua de la tempesta de la matinada a Tarragona en el pont d'accés a un hipermercat de les Gavarres. Foto: ACN

Restes de fang i aigua de la tempesta de la matinada a Tarragona en el pont d'accés a un hipermercat de les Gavarres. Foto: ACN

La forta tempesta que aquesta passada nit i matinada ha afectat diverses comarques del Camp de Tarragona (Tarragonès, Alt Camp i Baix Penedès) ha generat més de 270 trucades al telèfon 112 per incidències derivades de la pluja. L'aiguat -amb nombrós aparat elèctric i que ha descarregat 42,3 litres en mitja hora a Tarragona ciutat- ha deixat uns 3.500 abonats sense llum durant unes hores. Segons detalla Protecció Civil, les poblacions afectades han estat el barri de Sant Salvador de Tarragona (854 abonats), Vilallonga del Camp (1.429 abonats), la Pobla de Mafumet (920) i Constantí (355). En tots els casos el subministrament elèctric ha anat recuperant la normalitat amb el pas de les hores.

Les afectacions viàries per l'acumulació d'aigua també han estat nombroses i s'ha hagut de tallar per inundació el pont del Serrallo pel carrer Pere Martell; l'N-340 a l'alçada de la Canonja; l'N-340 a l'alçada de Campclar; el túnel d'accés al Carrefour, al nord-oest de Tarragona, entre l'A-7 i la T-11 a la zona d'oci les Gavarres; i la T-721, entre la Pobla de Mafumet i Constantí. Un cop passada la tempesta -que del Tarragonès s'ha dirigit a l'Alt Camp i ha prosseguit cap al Baix Penedès, on ha arribat a les 00.30 hores de la matinada- la circulació a les vies s'ha anat normalitzant progressivament.

El telèfon d'emergències 112 ha registrat un total de 270 trucades per incidències relacionades amb l'episodi, des d'afectacions al subministrament elèctric fins a inundacions de zones baixes i persones que havien quedat inicialment atrapades en situacions de mobilitat amb el seu vehicle. No hi ha constància de ferits.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También