Més de mig miler de persones al 'Cafè, copa i puro per un duro' de les festes de Santa Tecla

El Chartreuse és la beguda protagonista que acompanya el cafè concert que s'està celebrant aquesta tarda a la Plaça del Rei

19 mayo 2017 18:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Més de 500 persones han omplert aquesta tarda la Plaça del Rei de Tarragona amb motiu d'una de les cites imprescindibles de les festes de Santa Tecla: el Cafè, copa i puro, per un duro. L'acte és el millor remei contra la migdiada i la manera perfecta per agafar forces per la intensa tarda d'avui, amb el Pregó i l'Arrencada dels Gegants com a plats estrella. Els tarragonins i les tarragonines han estat fent cua fins a les 18:30 hores, una hora després de l'inici previst de l'acte, cosa que demostra com aquesta iniciativa popular és un èxit any rere any. En aquesta ocasió, la banda Pop'n'Roll Cover Band ha estat l'encarregada de posar-hi música i donar ritme als assistents.

Petits i grans s'han assegut al voltant de les taules per gaudir d'un berenar diferent gràcies el Chartreuse i el conyac Torres, els dos protagonistes de l'acte. Colles d'amics, famílies senceres i membres d'algun dels elements del seguici han aprofitat l'ocasió per reunir-se i engegar els dies més forts de la festa major amb un puro a la mà i la beguda de la ciutat. "És un orgull que se segueixin portant a terme iniciatives de tota la vida com aquesta i que hi hagi tanta gent al carrer", reconeix el Ricard. La Gemma i la seva família han carregat les piles a la plaça abans d'anar a tocar a les gralles darrere de l'Espineta i el Caragolí. Així doncs, Cafè, copa i puro és una parada obligada abans d'escoltar el Pregó de Santa Tecla.

Comentarios
Multimedia Diari