Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Montblanc vol fer la sardana més gran de la història encerclant la muralla

Compte enrere a la vila per esdevenir la Capital de la Sardana 2018

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un grup de turistes fent una visita guiada a Montblanc. Foto: cedida

Un grup de turistes fent una visita guiada a Montblanc. Foto: cedida

Montblanc s'ha proposat fer una immensa sardana al voltant de la muralla medieval. Els dansaires hauran de vorejar els 1.402 metres i la trentena de torres del recinte emmurallat. És per això que la vila fa una crida a la participació en aquesta macro sardana prevista per al juliol. S'emmarca en els actes organitzats com a Capital de la Sardana 2018 i, a la vegada, s'ha volgut fer coincidir amb l'Acampada jove, a fi de captar públic juvenil.

D'una acció similar, d'encerclament de la muralla, només n'existeix el precedent de la cadena humana organitzada per l'ANC. Prenent el relleu a Figueres, Montblanc és la sisena població que ostenta la capitalitat de la sardana. Els actes arrencaran el dissabte 17 de març, amb la proclamació oficial i la descoberta d'un gran monument dedicat a la sardana. El programa preveu activitats al llarg de tot l'any que es mesclaran amb el calendari festiu propi de la Conca de Barberà.

Temas

Comentarios

Lea También