Mor la dona que s'havia accidentat en un xoc entre dos vehicles a la T-310 a Riudoms

La víctima, una veïna de les Borges del Camp, havia quedat greument ferida a causa de l'accident i ha acabat perdent la vida a l'hospital

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La dona que aquest dilluns a la tarda ha quedat ferida greu en un accident a Riudoms aquesta tarda ha acabat perdent la vida a causa del sinistre, ja a l'hospital de Sant Joan de Reus. Es tracta de Magdalena M.G., de 29 anys i veïna de les Borges del Camp. El xoc s'ha produït a la T-310 a Riudoms entre dos vehicles, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 6 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles han col·lidit. A més de la dona que ha mort, una altra persona ha quedat ferida lleu. 

Pel que fa a l’afectació viària, entre les 16.22 h i les 17.57 h la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa. El trànsit s’ha desviat per l’interior de la població de Riudoms.

En l’accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Comentarios
Multimedia Diari