Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mossèn Josep Gil i Ribas presenta a Tarragona el llibre ‘Cristians, tanmateix’

La Cambra de Comerç de Tarragona va acollir aquest dijous a la tarda la presentació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carme Vidal, Josep Lluís Carod-Rovira, mossèn Josep Gil, Antoni Batista i Rosa M. Codines, ahir, durant la presentació. FOTO: Pere Ferré

Carme Vidal, Josep Lluís Carod-Rovira, mossèn Josep Gil, Antoni Batista i Rosa M. Codines, ahir, durant la presentació. FOTO: Pere Ferré

La Cambra de Comerç de Tarragona va acollir ahir a la tarda la presentació del llibre Cristians, tanmateix, de mossèn Josep Gil i Ribas. El text, editat per Pagès editors, defensa una Església d’estructura laical, des de la perspectiva d’un cristianisme obert i humanista. 

Professor i organista

Mossèn Gil (Reus, 1928) és doctor en teología i va ser organista de la catedral de Tarragona. Va ser ordenat sacerdot a Roma l’any 1951 i ha dedicat la seva vida a l’ensenyament, com a professor de la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha excel·lit com a músic i per la seva amplíssima producción teològica, destacant la seva gran Història del pensament cristià.

És molt apreciat també pel seu compromís cívic durant el franquisme, a Justícia i Pau i el Club de Joves de Tarragona. Després de la seva jubilació com a professor, ha treballat com a rector de la parròquia del Catllar.

A la presentació hi van intervenir Montserrat Coll, que va ser directora d’Afers Religiosos de la Generalitat i que és prologuista del llibre; Josep Lluís Carod-Rovira, polític i exvicepresident de la Generalitat, i el periodista Antoni Batista.

Temas

Comentarios

Lea También