Mossèn Josep Gil i Ribas presenta a Tarragona el llibre ‘Cristians, tanmateix’

La Cambra de Comerç de Tarragona va acollir aquest dijous a la tarda la presentació

14 diciembre 2018 13:56 | Actualizado a 14 diciembre 2018 13:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Cambra de Comerç de Tarragona va acollir ahir a la tarda la presentació del llibre Cristians, tanmateix, de mossèn Josep Gil i Ribas. El text, editat per Pagès editors, defensa una Església d’estructura laical, des de la perspectiva d’un cristianisme obert i humanista. 

Professor i organista

Mossèn Gil (Reus, 1928) és doctor en teología i va ser organista de la catedral de Tarragona. Va ser ordenat sacerdot a Roma l’any 1951 i ha dedicat la seva vida a l’ensenyament, com a professor de la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha excel·lit com a músic i per la seva amplíssima producción teològica, destacant la seva gran Història del pensament cristià.

És molt apreciat també pel seu compromís cívic durant el franquisme, a Justícia i Pau i el Club de Joves de Tarragona. Després de la seva jubilació com a professor, ha treballat com a rector de la parròquia del Catllar.

A la presentació hi van intervenir Montserrat Coll, que va ser directora d’Afers Religiosos de la Generalitat i que és prologuista del llibre; Josep Lluís Carod-Rovira, polític i exvicepresident de la Generalitat, i el periodista Antoni Batista.

Comentarios
Multimedia Diari