Más de Tarragona

Tarragona Tarragona

Nit de rap reivindicatiu al Festival Sota la Palmera

L’Espai Jove la Palmera rebrà aquesta nit tres propostes de tall feminista a partir de les 22 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Nit de rap reivindicatiu al Festival Sota la Palmera

Nit de rap reivindicatiu al Festival Sota la Palmera

L’Espai Jove la Palmera rebrà avui (22 hores) tres propostes de tall feminista i reivindicatiu partint de les bases del rap electrònic que professen les reusenques Rapapunkas, els tarragonins Fetitxe13 i les valencianes Pupil·les.

Pupil·les arrenquen a València el 2014. Amb un missatge feminista i reivindicatiu pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia, Mireia i Joan són l’ànima d’aquest projecte on el rap electrònic és l’estil predominant a les seves cançons. Després dels treballs Bruixes de dol i Les Silenciades, al 2018 van presentar dues cançons noves: Colps de puny i V, una oda a la vagina, que va posar títol a la gira. La darrera cançó publicada és Cita previa.

El darrer any, amb V tour, van ser presents al País Valencià, Catalunya, Andalucia, Illes Balears, Castella i Lleó… Aquest 2019, amb noves cançons, ompliran els festivals i festes del seu rap electrònic feminista.

El Festival Sota la Palmera, una iniciativa de les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, reuneix aquesta edició de 2019 un gran component d’artistes femenines situant-les de primer ordre com a protagonistes i referències clau en el sí de les formacions escèniques.

Més de 70 dones

Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. Entre els noms propis propers per actuar destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo), Pavvla, The Gachises i The Sey Sisters.

L’entrada als concerts és gratuïta a les 22h / Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tàrraco, 1).

Temas

Comentarios

Lea También