Persecució policial per la Part Alta de Tarragona per detenir a un lladre

Ha estat sorprès pels mossos circulant amb un vehicle sostret i s'ha donat a la fugida fins que s'ha encastat contra un vehicle estacionat 

20 diciembre 2017 11:00 | Actualizado a 20 diciembre 2017 11:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona han detingut aquesta matinada un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori furt d’ús de vehicle i un delicte de resistència a l’autoritat. 

Els fets han tingut lloc aquesta nit passada quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra que feia prevenció per la Part Alta de Tarragona han vist un vehicle que constava sostret ahir. Ràpidament, els agents han intentat aturar el conductor però aquest s’ha donat a la fugida accelerant bruscament. 

Els agents han donat l’avís a la resta de patrulles per tal d’aturar amb seguretat el vehicle escàpol. El conductor ha entrat al carrer Marquès de Montoliu a gran velocitat i en girar en direcció a la Plaça Imperial Tarraco ha col·lidit contra un vehicle estacionat. 

El conductor ha fugit a peu però els mossos l’han pogut enxampar al carrer Joana Jugan. L’individu, que en tot moment ha fet cas omís a les indicacions dels agents, s’ha resistit activament però ha acabat detingut. 

Un cop identificat, els mossos han comprovat que li constava una ordre de detenció emesa pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Valls. En l’escorcoll, els agents li han trobat també una navalla i per aquest motiu ha quedat denunciat administrativament. 

El detingut, que acumula 41 detencions, la majoria per delictes contra el patrimoni, passarà demà a disposició judicial.
 

Comentarios
Multimedia Diari