Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Primera reunió de la comissió de treball entre Ajuntament i Federació de Veïns

L'objectiu és fer un seguiment periòdic de temes relacionats amb les àrees d'Espais Públics i Urbanisme

Diari de Tarragona

Whatsapp
La reunió es va celebrar a l'Ajuntament de Tarragona entre regidors i la nova junta de la FAVT.

La reunió es va celebrar a l'Ajuntament de Tarragona entre regidors i la nova junta de la FAVT.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, va presidir aquest dimarts a la tarda la primera reunió de la Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme, creada per l’Ajuntament i la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona (FAVT) per tal de fer un seguiment periòdic dels temes de ciutat en aquests àmbits.

Durant la trobada, que va comptar amb la participació dels consellers Josep Maria Milà, Begoña Floria i Josep Acero, es van posar sobre la taula diversos temes com la regulació i el manteniment dels locals de les associacions, les subvencions a les entitats, els tràmits  administratius electrònics o la seguretat, entre d'altres.

Així mateix, es van fixar tres reunions mongràfiques sobre Urbanisme (4 d’abril), Mobilitat (18 d’abril) i Festes (25 d’abril).

La reunió d’aquest dimarts ha estat, a més, la primera trobada de l’equip de govern de la ciutat amb la nova junta directiva de la FAVT, presidida des de fa poques dates per Cristina Berrio.

Aquesta Comissió de Treball d’Espais Públics i Urbanisme entre l’Ajuntament i la FAVT, presidida per José Luis Martín, es complementa amb la Comissió de Treball de Cultura, Festes i Patrimoni, responsabilitat de Begoña Floria.

Temas

Comentarios

Lea También