Protecció Civil alerta de perill d'incendi forestal a 6 comarques del Camp i l'Ebre

En Prealerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals (INFOCAT) per l'elevat risc d'incendi forestal a 17 comarquesa tot Catalunya

19 mayo 2017 18:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Protecció Civil ha posat en Prealerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals (INFOCAT) per l'"elevat risc d'incendi forestal" d'avui a 17 comarques a Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre.

En el cas del Camp de Tarragona, les comarques possiblement afectades seran l'Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Priorat, i a les Terres de l'Ebre, les de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Segons les dades del cos d'agents rural i de bombers de la Generalitat, les 17 comarques amb més risc d'incendi forestal són l'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental; l'Anoia, el Bages i el Solsonès; i les Garrigues, la Noguera, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

Protecció Civil ha recordat que l'època de risc d'incendi forestal "segueix vigent" i ha recomanat "extremar les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals", així com "evitar accions que puguin generar un incendi forestal, com llançar burilles des d'un vehicle o qualsevol resta en entorns de bosc".

Comentarios
Multimedia Diari