Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Protecció Civil alerta de perill d'incendi forestal a 6 comarques del Camp i l'Ebre

En Prealerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals (INFOCAT) per l'elevat risc d'incendi forestal a 17 comarquesa tot Catalunya

Agències

Whatsapp
Una avioneta tirant aigua sobre el flanc esquerre d'un incendi al Camp de Tarragona el passat mes de juliol. FOTO: ÀNGEL JUANPERE

Una avioneta tirant aigua sobre el flanc esquerre d'un incendi al Camp de Tarragona el passat mes de juliol. FOTO: ÀNGEL JUANPERE

Protecció Civil ha posat en Prealerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals (INFOCAT) per l'"elevat risc d'incendi forestal" d'avui a 17 comarques a Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre.

En el cas del Camp de Tarragona, les comarques possiblement afectades seran l'Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Priorat, i a les Terres de l'Ebre, les de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Segons les dades del cos d'agents rural i de bombers de la Generalitat, les 17 comarques amb més risc d'incendi forestal són l'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental; l'Anoia, el Bages i el Solsonès; i les Garrigues, la Noguera, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

Protecció Civil ha recordat que l'època de risc d'incendi forestal "segueix vigent" i ha recomanat "extremar les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals", així com "evitar accions que puguin generar un incendi forestal, com llançar burilles des d'un vehicle o qualsevol resta en entorns de bosc".

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También