Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

RTVE, TGN i les demés Ciutats Patrimoni produiran una sèrie documental en 4K Ultra Alta Definició

Aquest any està previst que RTVE produeixi tres dels quinze episodis i en els anys següents, fins a arribar a 2019, es realitzaran quatre episodis per exercici

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Circ Romà de Tarragona. La ciutat va ser declarada Patrimoni de la Humanitat pel patrimoni romà que es conserva.

Imatge d'arxiu del Circ Romà de Tarragona. La ciutat va ser declarada Patrimoni de la Humanitat pel patrimoni romà que es conserva.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i RTVE han signat avui un conveni de col·laboració per iniciar aquest any la producció d'una sèrie documental en 4K (alta definició) que mostrarà la riquesa de les quinze ciutats que integren aquest col·lectiu.

Amb el títol "Ciutats espanyoles Patrimoni Mundial", la feina constarà de quinze capítols d'una hora de durada, rodats a Ultra Alta Definició -un per cadascuna de les ciutats-, que seran emesos per TVE i RTVE.es, segons ha informat avui en nota de premsa el Grup.

L'acord ha estat subscrit pel president de RTVE, José Antonio Sánchez, i per l'alcalde d'Àvila i president de torn del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, José Luis Rivas.

A l'acte també han assistit l'alcaldessa de Càceres i vicepresidenta del Grup, Elena Nevado; la sotsdirectora general de Protecció del Patrimoni Històric, Elisa de Cabo; el tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutat, Turisme i Patrimoni Històric d'Àvila, Héctor Palencia, i regidors en representació de Baeza; Úbeda; Mèrida; Segòvia i Toledo.

Aquest any està previst que RTVE produeixi tres dels quinze episodis i en els anys següents, fins a arribar a 2019, es realitzaran quatre episodis per exercici.

L'ordre de rodatge serà "cronològic", és a dir, en funció de l'any en el qual cada ciutat va rebre la distinció: Àvila, Santiago de Compostel·la i Segòvia (1985); Càceres i Toledo (1986); Salamanca (1988); Mèrida (1993); Còrdova (1994); Conca (1996); Alcalá de Henares (1998); Eivissa i Sant Cristóbal de la Laguna (1999); Tarragona (2000) i Baeza i Úbeda (2003).

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También