Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Recepta per a una nit d'estiu: 30.000 litres d'aigua i festa

Redacció

Whatsapp
Centenars de joves varen gaudir de la revetlla a la plaça del Rei, enmig d´un ambient festiu amb molta música i aigua. Foto: pere ferré

Centenars de joves varen gaudir de la revetlla a la plaça del Rei, enmig d´un ambient festiu amb molta música i aigua. Foto: pere ferré

La Revetlla de la Remullada no va defraudar i va aplegar centenars de persones a una plaça del Rei plena a vessar. La Síndria Ruixadora, el Carro Ruixador, la Petxina Pelegrina i el Càntir Ruixador van fer caure 30.000 litres d’aigua durant les més de dues hores que va durar una revetlla ja catalogada com a clàssica.

Gràcies a la micropolvorització, tots els assistents varen poder sentir la Remullada com cal, però garantint el mínim consum d’aigua.

L’aigua va tenir l’excel·lent companyia de la música, que no va parar. Grans èxits d’avui i d’ahir varen sonar mentre els centenars d’espectadors ballaven sota la fina pluja artificial, deixant una estampa única. A més, l’espectacle de llums i colors que va oferir la Companyia Pa Sucat va posar la cirera del pastís a una revetlla única. La Remullada guanya adeptes cada any, tot i que ara caldrà esperar fins al 2017.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También