Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Riudecanyes s’omple d’espelmes solidàries

Riudecanyes s’omple d’espelmes solidàries

El Concert de les Espelmes de Riudecanyes va demostrar la nit de dissabte que ja s'ha consolidat com un dels referents musicals de l'estiu a les nostres comarques

Redacció

Whatsapp
Un moment del Concert de les Espelmes. Foto pere ferré

Un moment del Concert de les Espelmes. Foto pere ferré

El Concert de les Espelmes de Riudecanyes va demostrar la nit de dissabte que ja s'ha consolidat com un dels referents musicals de l'estiu a les nostres comarques. I ho va fer tornant a omplir la Plaça de l'Església amb un miler de persones que no es van voler perdre el concert de la Sant Andreu Jazz Band.
Després de la primera edició de l'any 2012, aquesta trobada musical solidària va tornar a demostrar dissabte a a la nit que agrada, ja que es tracta d'un espectacle musical original i diferent. Per aconseguir-ho, i mentre sonava la música de la Sant Andreu Jazz Band, Riudecanyes es va tornar a quedar a les fosques, amb uns carrers i places que només van ser il·luminats per unes 10.000 espelmes.

Com marca la tradició d'aquest esdeveniment solidari, el públic assistent va col·laborar amb Càritas Riudecanyes. Ho va fer fent efectiva, com a entrada, l'aportació voluntària d'aliments i de productes d'higiene personal o per la llar. L'organització havia fet una crida perquè, de manera especial, la gent portés aliments o productes de llarga caduciata, com ara llet i pasta, sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper higiènic o xampú pel cabell. A més, també hi havia guardioles per poder fer donatius en metàl·lic.
En l'aspecte purament musical, la Sant Andreu Jazz Band va oferir el millor del seu repertori. Aquesta bigband, formada per joves entre 10 i 21 anys, ha fet en els seus onze anys de vida sis enregistraments en format cd-dvd i vuit discos dins de la col·lecció 'Joan Chamorro presenta', protagonitzats per membres de la Sant Andreu Jazz Band: Andre Motis, Eva Fernández, Magali Datzira, Rita Payés, Marc Martin, Joan Mar Sauqué i el projecte la màgia de la veu, representatius dels més de 50 joves, entre set i 21 anys, que han passat per l'orquestra.

Música ambient
L'AMPA de l'escola de Riudecanyes també va organitzar dissabte a la nit, durant el concert, un servei de bar. Posteriorment, una vegada finalitzada l'actuació de la Sant Andreu Jazz Band, a la mateixa Plaça de l'Església es va poder gaudir d'una terrassa, on la gent que es va quedar va prendre alguna cosa, escoltant la música d'ambient i il·luminats per la llum de les espelmes que hi havien repartides pel poble.

Temas

Comentarios

Lea También