Rocafort de Queralt celebra la segona edició del Terra Cava

Per primera vegada el Celler Cooperatiu de Rocafort de Queralt obria les portes per acollir la segona edició del Terra Cava, una trobada per mostrar els caves de la Conca.

07 agosto 2017 14:42 | Actualizado a 07 agosto 2017 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El recinte modernista del Celler Cooperatiu Les Tres Naus de Rocafort va celebrar ahir a les 18.00 hores un ampli assortit de caves, gastronomia i música a càrrec d’Annie & Músic. L’objectiu de la trobada era mostrar els caves que es fan a la Conca i maridar-los amb música i gastronomia.

Els cellers de la Conca que hi van participar van ser: Clos Montblanc, Cellers Domenys, Cava Portell i Castell d’Or. Les degustacions eren del restaurant Mircla, de Rocafort i el càtering Gustus. A dos quarts d’onze dins el recinte modernista tenia lloc INÈDITS amb ReEugenio. 

Enguany era la segona edició del tast i degustació i es feia per primera vegada dins el celler modernista, ja que l’any passat es va fer a l’exterior. La cooperativa de les tres naus ha rebut una reforma integral i per això era el lloc per fer el Terra Cava.

Actes de festa major

Divendres, 4 d’agost, es feia el tret de sortida a la Festa Major de Rocafort. A les 18.30 hores al Local Cultural es feien les Inauguracions de les exposicions ‘Les unitats de paisatge de la Conca de Barberà’ i de pintura ‘Terra-Mar’. 

L’objectiu de la trobada era mostrar els caves de la Conca i maridar-los amb gastronomia

A les 22.00 hores a la Pista Poliesportiva es feia el Sopar de Festa Major i el ball a la piscina amb Annie & Music. 

Pel que fa a dissabte, 5 d’agost, la jornada es presentava plena d’activitats per a tots els públics. A les 11.00 hores tenia lloc la cercavila de Timbals i Capgrossos pels carrers del poble acompanyats per Sonagralla, grup de Graller de l’AMTP El Tecler de Tarragona. 

A les 12.00 hores l’ofici solemne en honor a la Transfiguració del Senyor, Sant Salvador. 

A les 13.00 hores la cercavila gegantera, i la traca de sortida de la cercavila amb diferents colles geganteres, i, per últim, la ballada de gegants a la plaça de l’Església i festa de l’espuma.

A les 20.30 hores a la Pista Poliesportiva es va fer el ball de tarda amb l’Orquestra Albada i més tard el ball de nit amb el mateix conjunt. Els actes de l’últim dia de Festa Major eren variats.

A les 11.00 hores ja tenia lloc l’ofici solemne i a les 12.00 hores la ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove i col·lecta contra el càncer.

A la tarda i a la nit tenia lloc la 2a edició del Terra Cava amb un gran èxit de participació i van poder maridar els caves que es fan a la Conca i escoltar la música i gaudir de l’espectacle del ReEugenio.

Segons l’alcalde de Rocafort: «Enguany a la Festa Major de Rocafort hi havia més gent que l’any passat».

Comentarios
Multimedia Diari