Sampietro obrirà la temporada a Valls amb 'La dona del 600'

La programació per a l’any 2020 presentarà alguns dels grans intèrprets del moment,
com Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura o Julio Manrique

04 diciembre 2019 13:50 | Actualizado a 05 diciembre 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura, Julio Manrique, Mireia Aixalà o Nil Cardoner són alguns dels intèrprets dels tres muntatges que pujaran a l’escenari del Centre Cultural Municipal de Valls i que formen part de l’abonament de la nova temporada, a la venda a partir de l’11 de desembre.

El primer dels espectacles que pujarà a l’escenari del Centre Cultural Municipal serà La dona del 600 (dissabte 14 de març, a les nou del vespre). Pere Riera dirigeix Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Bonacolocha, Rosa Vila i Pep Planas per presentar al Tomàs.

Vidu i amb més de 70 anys, el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600.

Ella, que és metgessa sense fronteres i passa molt temps lluny, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant molt temps: el «confit», com ells n’hi deien. És el nom amb què la Carme, la seva dona, va batejar el 600 el dia que en Tomàs va dur a casa aquell cotxe petit i bonic per convertir-lo en un membre més de la família.

Bruno Oro i Clara Segura, la parella artística de Vinagre –la sèrie de TV3 més vista a les xarxes– 10 anys després de la seva estrena es retroba de nou als escenaris amb Cobertura (dissabte 25 d’abril, a les nou del vespre al Centre Cultural de Valls). Els dos interpretaran múltiples personatges en to de comèdia, en una història hilarant i tendra sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs, que gira a l’entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies afecten les relacions humanes. De fet, aquesta obra s’estrenarà a finals de gener al teatre Romea de Barcelona i a l’abril es podrà veure a la capital de l’Alt Camp.

‘Una història real’

El tercer dels espectacles de la programació vallenca que incorpora l’abonament és Una història real (dissabte 9 de maig, 21h), un thriller que protagonitzen Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Els tres hauran d’aprendre a gestionar el dol i fer net, com a teràpia beneficiosa per poder tirar endavant.

Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament?. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans i l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència, en aquesta història ben real i ben actual.Un fil per arrencar aquesta història, la d’un adolescent que se sent desemparat i incomprès i la d’un pare absorbit per la seva professió.

La venda de l’abonament a les taquilles del Teatre Principal s’inicia el dia 11 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener amb els següents horaris: el dia 11, en horari ampliat de les del matí fins a les dues i de les sis fins a les vuit del vespre; la resta de laborables, de les dotze del migdia fins a les dues i de les sis fins a les vuit, a excepció del 24, 31 i 5 que les taquilles obriran al matí. L’abonament també es pot adquirir on line a Eventbrite. El preu de l’abonament pels tres espectacles és de 55 euros i de 45 euros per als titulars del Carnet Amics dels Teatres.

Comentarios
Multimedia Diari