Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sampietro obrirà la temporada a Valls amb 'La dona del 600'

La programació per a l’any 2020 presentarà alguns dels grans intèrprets del moment,
com Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura o Julio Manrique

A.Tudó

Whatsapp
Imatge de l’espectacle ‘La dona del 600’, que es representarà el dissabte 14 de març a les nou del vespre. FOTO: CEDIDA

Imatge de l’espectacle ‘La dona del 600’, que es representarà el dissabte 14 de març a les nou del vespre. FOTO: CEDIDA

Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura, Julio Manrique, Mireia Aixalà o Nil Cardoner són alguns dels intèrprets dels tres muntatges que pujaran a l’escenari del Centre Cultural Municipal de Valls i que formen part de l’abonament de la nova temporada, a la venda a partir de l’11 de desembre.

El primer dels espectacles que pujarà a l’escenari del Centre Cultural Municipal serà La dona del 600 (dissabte 14 de març, a les nou del vespre). Pere Riera dirigeix Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Bonacolocha, Rosa Vila i Pep Planas per presentar al Tomàs.

Vidu i amb més de 70 anys, el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600.

Ella, que és metgessa sense fronteres i passa molt temps lluny, ha pensat que el regal mantindria en Tomàs entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant molt temps: el «confit», com ells n’hi deien. És el nom amb què la Carme, la seva dona, va batejar el 600 el dia que en Tomàs va dur a casa aquell cotxe petit i bonic per convertir-lo en un membre més de la família.

Bruno Oro i Clara Segura, la parella artística de Vinagre –la sèrie de TV3 més vista a les xarxes– 10 anys després de la seva estrena es retroba de nou als escenaris amb Cobertura (dissabte 25 d’abril, a les nou del vespre al Centre Cultural de Valls). Els dos interpretaran múltiples personatges en to de comèdia, en una història hilarant i tendra sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs, que gira a l’entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies afecten les relacions humanes. De fet, aquesta obra s’estrenarà a finals de gener al teatre Romea de Barcelona i a l’abril es podrà veure a la capital de l’Alt Camp.

‘Una història real’

El tercer dels espectacles de la programació vallenca que incorpora l’abonament és Una història real (dissabte 9 de maig, 21h), un thriller que protagonitzen Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Els tres hauran d’aprendre a gestionar el dol i fer net, com a teràpia beneficiosa per poder tirar endavant.

Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament?. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans i l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència, en aquesta història ben real i ben actual.Un fil per arrencar aquesta història, la d’un adolescent que se sent desemparat i incomprès i la d’un pare absorbit per la seva professió.

La venda de l’abonament a les taquilles del Teatre Principal s’inicia el dia 11 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener amb els següents horaris: el dia 11, en horari ampliat de les del matí fins a les dues i de les sis fins a les vuit del vespre; la resta de laborables, de les dotze del migdia fins a les dues i de les sis fins a les vuit, a excepció del 24, 31 i 5 que les taquilles obriran al matí. L’abonament també es pot adquirir on line a Eventbrite. El preu de l’abonament pels tres espectacles és de 55 euros i de 45 euros per als titulars del Carnet Amics dels Teatres.

Temas

Comentarios

Lea También