Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Santi Millán i Javi Sancho, plat fort a Constantí

Aquesta setmana arrenca la Festa Major d’Hivern en honor a Sant Sebastià amb més d’una  trentena de propostes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Santi Millan i Javi Sancho. FOTO: madridfree.org

Santi Millan i Javi Sancho. FOTO: madridfree.org

Aquesta setmana arrenca la Festa Major d’Hivern a Constantí en honor a Sant Sebastià, amb més d’una  trentena de propostes que s’allargaran fins el diumenge 4 de febrer.

Sens dubte, un dels plats forts de la  programació serà l’espectacle d’humor “Estamos mejor que  nunca” que protagonitzaran els actors Santi Millán i Javi Sancho el diumenge 21 de gener a les 18.30 hores al Pavelló Poliesportiu.

El popular actor i presentador Santi Millán puja de nou als escenaris teatrals per fer-nos riure amb aquest espectacle d’humor, “Estamos mejor que nunca”, una divertida funció en la que s’acompanya de l’humorista Javi Sancho.

En aquesta obra, els dos protagonistes es parodien a sí mateixos i les seves múltiples obsessions: dones, sèries, mascotes i fins i tot llibres d’autoajuda. L’espectacle tindrà una durada aproximada d’uns 90minuts

Les entrades per assistir a aquest show tenen un preu de 5  €uros i es podran comprar al Pavelló Poliesportiu el mateix dia de l’espectacle. El dia de l’obra, les portes del Pavelló s’obriran a les 17.45 h.

Temas

Comentarios

Lea También