S'eixampla un tram de la travessera de la T-713 a Margalef

Els treballs -amb un pressupost de 120.000 euros i una durada de dos mesos- permetran millorar la seguretat viària a la zona del Pont Vell

ACN

Whatsapp

El Departament de Territori ha iniciat les obres d'eixamplament d'un tram de la T-713 a la travessera de Margalef (Priorat), amb l'objectiu de millorar la seguretat viària en l'encreuament amb el Pont Vell. Els treballs, d'una durada de dos mesos, compten amb un pressupost de prop de 120.000 euros. Les obres consisteixen en l'ampliació d'un tram de la travessera de Margalef, en el xamfrà amb el Pont, que se situa sobre el riu Montsant. Aquest pont permet accedir a una zona esportiva municipal i al cementiri. Amb l'obra, es pretén afavoreix el radi del gir a la dreta entre el pont vell i la travessera, de manera que els conductors hi accedeixen amb millors condicions de seguretat i comoditat. 

Per ampliar la travessera, atès que al costat hi passa el riu amb un mur paredat, s'executarà una estructura composta per una llosa de 35 centímetres de cantell, 18 metres de longitud i una amplada de 5,5 metres. La llosa formarà un voladís i es recolzarà sobre 27 pilons de formigó. Amb l'ampliació de la secció de la travessera, a més de millorar el radi de gir dels vehicles procedents del pont, es formarà una vorera d'un metre d'amplada per al pas de vianants. Els treballs es complementaran amb el desviament previ dels serveis afectats (aigua, electricitat) i la pavimentació de la calçada i la vorera. Així mateix, s'adequarà la senyalització i les marques vials.

La carretera T-713 discorre des de la Bisbal de Falset a Margalef, travessa aquesta població i després arriba a la C-242, que permet arribar a la Granadella o Ulldemolins. En el tram que va des de Margalef a la C-242 (en la zona propera a Margalef), la T-713 ha estat objecte d'una millora que ha consistit en la pavimentació amb formigó d'un quilòmetre de cuneta per tal de donar un sobreample a la calçada i augmentar la seguretat viària de l'encreuament dels vehicles.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También