S'enfronta a 13 anys de presó per calar foc a un matalàs quan discutia amb la seva parella a la Selva

Els fets van tenir lloc en un domicili de la Selva del Camp (Baix Camp)

19 mayo 2017 18:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fiscalia sol·licita 13 anys de presó per a una dona que està acusada de calar foc a un matalàs al domicili de la seva parella, a la Selva del Camp (Baix Camp). Els fets es remunten al 14 de maig del 2013 quan, segons el ministeri fiscal, en el transcurs d’una discussió la dona va incendiar el llit del dormitori. L’home va intentar sufocar-lo sense èxit i el foc va generar una gran quantitat de fum que sortia del pis i arribava a l’escala. En el moment dels fets, 20 veïns es trobaven a casa seva i els Mossos d’Esquadra van haver d’evacuar dues persones de la cinquena planta i dues més d’edat avançada del quart pist “davant del risc que suposava l’incendi per la seva integritat física”. La resta d’inquilins van quedar confinats als seus domicilis.

Com a conseqüència de l’incendi, l’habitatge, ubicat al tercer pis, va patir danys per valor de 5.085 euros i, la comunitat de propietaris, de 80 euros. Tres agents dels Mossos d’Esquadra van estar quatre dies de baixa després que resultessin ferits per inhalació de fum. 

Segons la fiscal, la processada patia un trastorn límit de personalitat amb consum habitual de cocaïna i marihuana, amb una disminució parcial de la seva imputabilitat en el moment dels fets “de caràcter lleu”. Per aquest motiu, sol·licita 13 anys de presó per un presumpte delicte d’incendi amb risc per les persones, amb l’atenuant d’alteració psíquica.

A més, el ministeri fiscal reclama que la dona indemnització el seu company i la comunitat de propietaris per valor dels danys ocasionats, i que compensi amb 240 euros als agents que van resultar intoxicats per fum. La vista se celebrarà el més vinent a l’Audiència de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari